Universitatea Craiova

Mirel Radoi, oficial noul antrenor al echipei Universitatea Craiova: "Nu pot promite castigarea campionatului"

Sursă foto: UCV Facebook

Fostul selectioner Mirel Radoi a fost prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, ca noul antrenor al Stiintei.

"Nu mai aveam rabdare sa stau acasa. Sunt nerabdator sa incep aceasta munca de zi cu zi.

"Trebuie sa vedem unde sunt probleme, daca sunt probleme si sa le rezolvam. Toate antrenamentele sunt inregistrate, sunt pe servere, si trebuie sa vedem cum s-a lucrat.

"Din interior nu am informatiiile exacte, din exterior cunosc echipa destul de bine. Vom vedea cu timpul dupa ce vom face o evaluare clara, daca vom avea nevoie de jucatori.

"Chiar daca am unele idei, trebuie sa vedem cum se prezinta jucatorii. Avem doua zile pana la urmatorul meci. Trebuie sa ne dam seama ce vrem sa jucam (n.r. in returul cu Zorya).

► Vedeti aici detalii despre salariul lui Radoi la Craiova si durata contractului

"O schimbare de atitudine. E singurul lucru pe care il putem schimba intr-o perioada atat de scurta. E clar ca atitudinea va trebui schimbata si sa producem un joc mult mai spectaculos.

Bagheta magica nu o are nimeni, va asigur de asta. Nici Guardiola nu a reusit sa castige Champions League. Trebuie sa muncim si atat", a declarat Mirel Radoi in conferinta de prezentare la Universitatea Craiova.

Obiective

"E prematur sa vorbim de obiective marete. Cel mai important e sa ne calificam joi. Trebuie sa luam fiecare obiectiv in parte. NU pot garanta ca am venit sa castig campionatul. E ceva virtual, nu e palpabil. Avem sperante cu totii, muncim, dar eu nu pot sa promit asa ceva".

Mirel Radoi revine in fotbalul romanesc la sapte ani distanta de la ultima experienta la o echipa de club.

"Sunt peste 200 de jucatori pe care i-am monitorizat in Liga 1 in ultimii patru ani. Chiar avem o analiza speciala despre echipe si jucatori"

Revin Vina si Nistor

"Vor reveni la programul echipei, pentru ca numeric nu stam grozav, apoi vom avea discutii in functie de ceea ce se intampla la antrenamente"

"Nu sunt de acord ca eu antrenorul sa aduc jucatorii", a mai spus Radoi.

Mirel Radoi va debuta la Universitatea Craiova, joi seara, in returul cu Zorya Lugansk din turul 3 preliminar al Conference League.

Un meci programat de la 20:30. In tur, cei de la Zorya au castigat, cu 1-0.

Miza e calificarea in playoff-ul Conference League.



Mirel Radoi, oficial noul antrenor al echipei Universitatea Craiova: "Nu pot promite castigarea campionatului"