Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul Craiovei din Liga 1, explica demiterea lui Devis Mangia

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Intr-una dintre putinele sale iesiri in spatiul public, Mihai Rotaru a vorbit luni seara despre despartirea de antrenorul italian Devis Mangia, plecat de la echipa in cursul zilei de luni.

“In primul rand Devis Mangia nu a fost demis si nici nu si-a dat demisia. A fost o discutie in care s-a ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa reziliem de comun acord. Am tinut toti foarte multi la Devis si cred ca a facut parte din familia noastra. Nimeni nu a luat in calcul o despartire inaintea zilei de ieri. Inainte sa ne asezam la masa nu ne-am gandit ca se va ajunge la despartire”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

“Motivul tine din bucataria noastra interna. Ne dorim sa avem continuitate si sa fim echipa cu cei mai longevivi antrenori. Din pacate uneori intervin rupturile. A fost o despartire mai mult decat prietenoasa. Nu a fost scandal si nu au fost probleme in vestiar. Nu avem ce sa reprosam din punct de vedere profesional. Preferam sa riscam obiectivul decat sa demitem antrenorul in timpul campionatului”, a mai spus patronul Craiovei din Liga 1 Betano.

“Eu personal nu discut cu antrenorul cu 24 de ore inaintea meciului, iar daca facem egal sau pierdem nu discut cu antrenorul decat dupa 48 de ore dupa meci. Niciodata un jucator nu va fi adus la Universitatea Craiova fara girul antrenorului. Intotdeauna avem emotii, pentru noi este foarte important sa ne calificam in cupele europene. Calificarea in cupele europene si construirea unei echipe care sa se califice in grupele europene”, a mai spus patronul Craiovei.

“In acest moment avem antrenor. Se numeste Corneliu Papura, fost component al Universitatii Craiova si al echipei nationala. El lucreaza in cadrul clubului de sase ani. Nu ne intereseaza niciuna dintre variantele propuse de presa (n.r. - Radoi, Piturca, Neagoe). El l-a adus pe Mitrita, pe Donkor. Practic eu eram brelocul lui. In campionat ne batem la locul doi, locul trei e minimum acceptat si castigarea Cupei Romaniei. Eu pun antrenorul si am terminat, nu ma mai intereseaza dupa aceea", a adaugat Rotaru.



Mihai Rotaru, patronul Craiovei din Liga 1, explica demiterea lui Devis Mangia