Universitatea Craiova

Mangia vede un campionat in crestere fata de sezonul trecut: “Sunt mai multe candidate la titlu”

Italianul Devis Mangia a vorbit despre sansele Craiovei la titlu si considera ca nivelul Ligii 1 Betano a crescut fata de sezonul precedent.

Craiova a ajuns pe podium dupa 3-0 cu Dinamo pe teren propriu inaintea pauzei de campionat pentru meciurile echipelor nationale, iar dintr-odata echipa din Banie este din nou luata in calcul pentru lupta la titlu.

Un obiectiv care parea extrem de indepartat dupa primele etape cand echipa din Banie ajunsese a treia din coada clasamentului.

“Frumusetea fotbalului este ca acum doua saptamani eram vazuti ca si candidati la retrogradare, se urmarea daca antrenorul este capabil sa construiasca o echipa noua, iar acum Craiova este considerata una dintre candidatele la titlu. Eu nu ma gandesc decat la meciul urmator, cu Medias. Avem nevoie de echilibru in orice situatie, indiferent de rezultate. Anul acesta vor fi mai multe echipe care vor lupta pentru titlu. Nivelul campionatului este mai ridicat fata de anul trecut”, crede Mangia.

U Craiova o intalneste in deplasare pe Gaz Metan Medias, sambata seara, de la ora 21:00, intr-un meci din etapa a 8-a.Mangia vede un campionat in crestere fata de sezonul trecut: “Sunt mai multe candidate la titlu”