Universitatea Craiova

Lovitură de teatru în Bănie. Sorin Cârțu a ieșit din fotbal

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Component al Craiovei Maxima, Sorin Cârțu a decis să iasă din fenomenul fotbal și implicit să părăsească postul de președinte al clubului Universitatea Craiova.

”Am decis să ies din fotbal! Principalul motiv e perioada de peste 55 de ani de fotbal pe care o am. Am trecut prin cariera de fotbalist și antrenor, iar în ultimii patru ani și jumătate prin cea de conducător. Sunt mândru de ce am realizat în domeniul ăsta. Sunt la momentul în care vreau să mulțumesc celor care au fost alături de mine”, a declarat Sorin Cârțu într-o conferință de presă.

Cârțu mai crede că ar fi trebuit să fie mai mult pus în valoare pe zona tehnico-tactică la clubul condus de Mihai Rotaru.

”Am fost într-o zonă administrativă și nu aveam foarte multe... În ceea ce privește tehnicul, zic că mi-am demonstrat capacitățile. Cred că ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat tehnico-tactic. Și nu m-ar fi supărat dacă eram.

”Nu am niciun fel de complex în ceea ce înseamnă tehnico-tactic cu nimeni din România, indiferent că este antrenor, conducător sau patron. Poate ar fi fost alte rezultate, poate mai proaste, dar cred că în zona asta tehnico-tactică ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat”, a mai spus Sorin Cârțu.

Relația cu Rotaru

”N-am avut niciun fel de ceartă cu domnul Rotaru, dar au mai existat discuții în contradictoriu.

”Ne-am respectat și a fost colaborarea pe care noi am stabilit-o la început. Nu mi-am dorit stres! N-am dat niciun antrenor afară... Nu l-am dat afară pe Devis Mangia și nu l-am adus eu pe Papură. Nu puteam să ies să zic că nu fac eu, dar am lăsat să se înțeleagă”, a mai declarat Cârțu.



Lovitură de teatru în Bănie. Sorin Cârțu a ieșit din fotbal