Universitatea Craiova

Supermeci intre Universitatea Craiova si Dinamo la FIFA

Duminica seara, Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti au jucat un meci de FIFA in direct pe internet si la televizor.

 La butoane au fost Valentin Mihaila de la olteni si Andreas Mihaiu din partea „cainilor”, plus jucatori profesionisti de FIFA in cadrul fiecarei echipe. Meciul a fost comentat de un alt jucator profesionist de FIFA, Ovvy Patrascu si a fost in direct pe canalul de Youtube al Craiovei, precum si la postul tv Digisport.

Craiova a dominat meciul si a castigat cu 2-0 prin golurile lui Mihaila in prima repriza si Roman in cea de-a doua. Mihaila a marcat primul gol chiar el cu el. Interesant pe canalul de Youtube al Craiovei a fost ca se puteau auzi jucatorii olteni comentand strategii in direct.

Cei de la Dinamo au incercat din rasputeri sa castige, insa nu au reusit sa isi creeze actiuni de gol, echipa olteana fiind solida si in aparare.

Craiova a fost favorita la castigarea partidei pe Betano, singura casa de pariuri care a oferit cote inainte de meci, dar si live, pe acest amical. Cei care au pariat inainte de meci aproape si-au dublat banii pe victoria „leilor”, in timp ce la 1-0 Craiova a avut o cota frumoasa pe victorie de 1.30.

Mai jos poti revedea meciul.Supermeci intre Universitatea Craiova si Dinamo la FIFA