Universitatea Craiova

Ivaylo Petev anticipează un meci greu cu Botoșani: ”Jucătorii nu sunt roboți”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova s-a îndepărtat de primele poziții în clasamentul din Liga 1, iar pe olteni îi așteaptă o deplasare dificilă pe terenul penultimei clasate FC Botoșani.

”Ne așteaptă un meci greu, pentru că în ultimii patru ani noi nu am câştigat la Botoşani. . Vom căuta să câştigăm cele trei puncte din primul minut al meciului, dar, repet, nu o să fie uşor.

”Am pierdut multe puncte, dar sper ca în următoarele meciuri să avem mai mult noroc. O să se încheie şi această perioadă a noastră. Vom avea şi meciuri în care vom avea trei ocazii şi trei goluri. Ăsta e fotbalul. Şi eu îmi doresc să conducem cu 5-0, dar jucătorii sunt tot oameni, nu sunt roboţi”, a spus Petev într-o conferință de presă.

Universitatea Craiova a ratat victoria pe teren propriu cu Universitatea Cluj, după ce a condus cu 2-0 la pauză, fiind egalată în repriza secundă.

”Ce m-a dezamăgit este că în ciuda jocului nostru am pierdut două puncte. Dar ăsta e fotbalul, nu putem să întoarcem nimic. Mergem înainte, iar ceea ce am pierdut la ultimul joc vrem să recuperăm duminică”, a mai spus antrenorul bulgar.

FC Botoșani – Universitatea Craiova se joacă, duminică, de la ora 17:15, în etapa a 26-a.



Ivaylo Petev anticipează un meci greu cu Botoșani: ”Jucătorii nu sunt roboți”