Universitatea Craiova

Ionel Gane: “Ne-a lipsit acea scanteie in fata portii”

Ionel Tersinio Gane, antrenorul formatiei CSU Craiova, s-a declarat mahnit de eliminarea prematura suferta de echipa olteana in nou infiintata Cupa Ligii.

 

CSU Craiova a pierdu cu 1-0 confruntarea de miercuri cu Rapid, desi a ratat cele mai mari ocazii ale partidei si a primit un gol in urma unei erori defensive.

„Am un gust amar pentru ca nu trebuia sa pierdem dupa aspectul jocului. Am avut un forcing foarte bun, am controlat mijlocul terenului, ne-am creat trei-patru ocazii mari si n-am reusit sa inscriem. Ne-a lipsit golul sa intram in joc si sa avem mai multa incredere. Rapid nu si-a creat foarte multe ocazii, in afara de gol au mai avut o sansa in minutul 90. Dar pana la urma au castigat, s-au calificat, iar noi suntem foarte dezamagiti pentru ca stiam ce inseamna o victorie in acest meci si sa asteptam Steaua in Banie”, a declarat Gane la conferinta de presa, informeaza site-ul formatiei CSU Craiova.

Rapid s-a impus cu 1-0 in meciul disputat in Giulesti prin reusita lui Andrei Ciolacu din minutul 52 si avanseaza in faza optimile de finala ale Cupei Ligii.

[news-108255]



Ionel Gane: “Ne-a lipsit acea scanteie in fata portii”