Universitatea Craiova

Prinsera curaj! Oltenii lui Adrian Mititelu vor in continuare pe noul "Oblemenco"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

U Craiova 1948, echipa de Liga 3 patronata de Adrian Mititelu, si-a facut debutul pe noul stadion din “Ion Oblemenco” la meciul cu Universitatea Cluj din 16-imile Cupei Romaniei.

Aproximativ 8.000 de fani i-au incurajat pe jucatorii lui Eugen Trica spre un 2-0 de vis in minutul 13 dupa dubla reusita de Claudiu Balan.

In cele din urma echipa vizitatoare s-a impus, cu 3-2, dupa 120 de minute si in inferioritate numerica in ultima jumatate de ora de joc.

La final, Eugen Trica a avut ceva de transmis oficialilor Primariei din Craiova, cei care pana in ultimul moment, potrivit acestuia, au pus bete in roate echipei din Liga 3.

“Am vrut sa intram dimineata sa ne acomodam cu gazon, dar am intampinat probleme din partea Primariei. Ca nu avem voie, ca sa intram desculti. O rautate care nu-si avea rosul. Eu sunt pasnic, dar ei continua cu bazaconii.

“Au loc ambele echipe, si ei platesc, si noi. Am auzit ca se schimba gazonul si costa 300.000 de euro. Putem pune si noi jumatate din suma”, a anuntat Eugen Trica la Digi Sport.

Craiova lui Mititelu ocupa primul loc in Seria a 4-a din Liga 3 si este mare favorita la promovarea in al doilea esalon, acolo unde evolueaza U Cluj.

Formatia aparuta dupa falimentul vechii societati a lui Mititelu si disparitia din fotbalul romanesc a FC Universitatea Craiova isi disputa meciurile de pe teren propriu in exil la Turnu Severin pe “Municipal”.



Prinsera curaj! Oltenii lui Adrian Mititelu vor in continuare pe noul "Oblemenco"