Universitatea Craiova

Edi Iordanescu nu e pe lista Craiovei. Raspunsul categoric al patronului: “Zero sanse”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CS Universitatea Craiova isi cauta antrenor dupa despartirea de Corneliu Papura, iar in pole position pentru postul de principal se afla Edi Iordanescu.

Interesul manifestat de olteni pentru Edi Iordanescu si anuntul acestuia recent cu privire la despartirea de Gaz Metan Medias l-au plasat in fruntea listei de posibili inlocuitori ai lui Papura.

Aceasta pana cand Mihai Rotaru, patronul juvetilor din Liga 1, a anuntat public ca Edi Iordanescu nu face parte din planurile sale la Craiova.

“Este exclus asa ceva, de ce trebuie sa facem polemica pe tema asta? Nu am discutat cu Edi Iordanescu de la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februrie. Nu e in calcule Edi Iordanescu”, a spus Rotaru, joi seara, la Telekom Sport.

Eugen Neagoe va ajunge, vineri, la Craiova pentru a-si vedea familia si este una dintre variantele agreate de conducerea Stiintei.

Un alt nume vehiculat pentru preluarea Craiovei este al fostului selectioner Cosmin Contra, liber de contract dupa despartirea de nationala.Edi Iordanescu nu e pe lista Craiovei. Raspunsul categoric al patronului: “Zero sanse”