Universitatea Craiova

CS U Craiova amana prezentarea lotului pana in august

Oficialii echipei CS U Craiova au vorbit, duminica, intr-o conferinta de presa despre noua echipa din Cetatea Banilor, insa nici de aceasta data nu au dorit sa anunte componenta lotului aflat sub comanda lui Erik Lincar.

"In lotul de la Mogosoaia avem 20-21 de fotbalisti pe care eu as vrea sa-i prezint oficial pe data de 16 august aici la Craiova. Sunt jucatori care se vor integra, altii nu si nu este normal sa enumar jucatori care nu se vor mai regasi la prezentarea echipei. Unul dintre cele doua jocuri amicale va fi si pentru public. Ne vom gandi in zilele urmatoare", a spus Lincar.

Presedintele Pavel Badea a intarit spusele lui Lincar si a explicat motivele pentru care lotul de jucatori nu va fi prezentat mai devreme de 16 august.

"Eu sunt vinovat pentru ca nu sunt prezentati jucatorii. Nu este normal fata de cei 21 de jucatori sa venim acum cu o lista de doar 15 jucatori care au semnat deja contractele. Vom anunta jucatorii in momentul in care toti vor semna contractele. Avem contracte semnate cu 15 din cei 26 de fotbalisti si vrem sa transmitem cu aceasta o nota de profesionalism fata de suporterii nostri", a explicat Badea.

Oficialul oltean a mai spus si de ce echipa se pregateste la Mogosoaia si nu in orasul de origine, Craiova.

"Ne-am intalnit si ne pregatim la Mogosoaia pentru ca acolo avem conditiile necesare. La Craiova stadionul si baza de pregatire sunt la pamant. Echipa a fost inscrisa in Liga 2 si vom primi acceptul la fel ca ceilalti competitori. Data limita este 5 august. Denumirea oficiala a echipei este Clubul Sportiv U Craiova", a mai spus Badea.



CS U Craiova amana prezentarea lotului pana in august