Universitatea Craiova

Craioveanu vine sa discute cu Mititelu despre renasterea Universitatii Craiova

Dupa ce a fost lasat balta, in ordine, de Ilie Balaci, Aurica Ticleanu si Ovidiu Stanga, patronul clubului dezafiliat Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, isi pune toate sperantele in Gheorghe Craioveanu.

Golgeter al Romaniei cu Stiinta doua sezoane la rand (1993-94 si 1994-95), Craioveanu a confirmat ca va veni in Romania pentru a discuta cu Adrian Mititelu si a vedea ce plan de relansare a Universitatii Criova are acesta.

“Miercuri dimineata merg la Craiova sa vad ce planuri are Adi. Mi-a spus ca va inscrie echipa, ca vor fi conditii bune, ca are un proiect frumos. Mititelu vrea sa vorbim fata in fata”, a spus Crioveanu la Digi Sport.

Fostul mare atacant al Stiintei din anii 90 spune ca este interesat sa contribuie la repunerea in activitate a echipei, insa mai afirma si ca acest lucru ar putea fi facut din Spania ca un plan B.

“As putea sa vin la Craiova, dar exista si un plan B, in care eu sa ajut echipa din Spania si sa vin din cand in cand in Banie sa pun lucurile la punct. Eu tin la Craiova, iubesc foarte mult echipa, mai mult decat altii care apar prin ziare”, a mai declarat Craioveanu.

Mititelu a anuntat deja conferinta de miercuri, atunci cand intreaga suflare fotbalistica a Olteniei si nu numai asteapta anuntul cel mare de revenire a Universitatii Craiova in fotbal.



Craioveanu vine sa discute cu Mititelu despre renasterea Universitatii Craiova