Universitatea Craiova

Craiova a tremurat pentru calificarea in turul 2 preliminar din Europa League

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Dupa 3-2 in tur cu Sabail cei de la Universitatea Craiova au repetat rezultatul in mansa secunda din Banie.

Astfel, cu scorul general de 6-4, Craiova se califica in turul 2 preliminar al Europa League, aducand puncte importante la coeficientul Romaniei in ierarhia UEFA.

Oltenii au condus cu 2-0 in fata propriilor suporteri, dar s-au crezut prea devereme castigatori si s-au vazut egalati dupa doua goluri primite in doar cateva minute.

Cicaldau a deschis scorul in minutul 29 cu o reluare din cativa metri la o respingere in fata a portarului advers.

Revenit in aceasta vara la Craiova, Vatajelu a dublat avantajul alb-albastrilor la opt minute dupa pauza cu o reluare din interiorul careului.

Ramazanov reducea din diferenta in minutul 67 cu un sut din afara careului care l-a surprins pe Pigliacelli, pentru ca dupa alte doua minute Duventru sa inscrie pentru 2-2.

Scor la care cei de la Sabail mai aveau nevoie de un singur gol pentru a trimite meciul in prelungiri.

Nu a fost cazul de asa ceva, Fortes aducand linistea in Banie cu primul sau gol marcat in tricoul Universitatii Craiova.

Oltenii au jucat ultima faza in inferioritate numerica, dupa ce fundasul Florin Gardos s-a accidentat si nu a mai putut continua. Fostul international intrase pe teren in locul lui Kelic, de asemenea accidentat in meciul cu azerii.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic (Gardoş ’76), Tiago Ferreira, Bancu – Qaka (Constantin ’70), Mateiu, Cicâldău (Ivanov ’57) - Bărbuţ, Fortes, Vătăjelu. Antrenor: Corneliu Papură;

Sabail: Bozinovski - Abbasov, Yunuszada, Erico, Rahimov - Cociuc, Amirguliyev, Baybalayev – Hamdi (Duventru ’58), Abbasov (Muradbayli ’58), Ramazanov. Antrenor: Aftandil Hajiyev;

Helgi Mikael Jónasson din Islanda a arbitrat meciul.



Craiova a tremurat pentru calificarea in turul 2 preliminar din Europa League