Universitatea Craiova

Corneliu Papura, sageti catre CFR Cluj: ”Au iritat pe toata lumea”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Craiova a pierdut acasa cu CFR Cluj in ultima etapa din sezonul regular, scor 0-2, un meci care i-a lasat un gust amar antrenorului Corneliu Papura.

"Un meci in care meritam sa inscriem, plec cu un gust amar ca n-am inscris. E foarte greu sa-ti creezi ocazii pe spatii reduse, iar noi ne-am creat. Plec cu un gust amar de la acest meci.

"CFR are un meci previzibil si puteam sa revenim foarte usor in prima repriza, dupa care au inscris cu mare sansa golul doi. Raportandu-ne la numarul de ocazii, cred ca este un rezultat nedrept.

"O echipa care te macina, care te scoate din ritm. Nu repuneau mingea in joc, a cazut Costache de vreo doua-trei ori. Lucrul asta i-a avantajat. Tot stadionul a fost iritat de tragerile de timp, au iritat pe toata lumea.

"Trebuie sa ne jucam sansa la fiecare meci si sa aratam aceeasi determinare ca in seara asta. Orice echipa are sanse la titlu. CFR-ul este echipa cea mai pragmatica. Daca Sevilla a tras un singur sut...", a declarat Corneliu Papura intr-o conferinta de presa.



Corneliu Papura, sageti catre CFR Cluj: ”Au iritat pe toata lumea”