Universitatea Craiova

Condescu, manager general la FC Universitatea Craiova

Mutare spectaculoasa din partea lui Adrian Mititelu, patronul echipei FC Universitatea Craiova, acesta numindul-l pe Marin Condescu in postul de manager general.

Chiar daca Universitatea Craiova nu s-a reunit inca in vederea reluarii pregatirilor din cauza lipsei unei baze de antrenament, Mititelu da o mare lovitura de imagine prin aducerea lui Condescu.

Acesta din urma demisionase recent de la Pandurii Tg.Jiu, unde a fost unul dintre artizanii prezentei gorjenilor pentru prima data in istorie in cupele europene.

"Am ajuns la o intelegere cu domnul Adrian Mititelu si pornim impreuna intr-un proiect menit sa recladeasca Universitatea Craiova, o echipa pe care amandoi am iubit-o. Ni se alatura si Emil Sandoi din aceasta seara si oricine doreste este asteptat alaturi. Avem obiectiv promovarea in Liga I, dupa care, desigur ca aspiram la mai mult", a precizat Marin Condescu.

Potrivit site-ului oficial al FC Universitatea Craiova, Marin Condescu va indeplini functia de manager general pe o perioada de trei ani.



Condescu, manager general la FC Universitatea Craiova