Universitatea Craiova

Adrian Mititelu: "Am fost cu doua clase peste Rapid"

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, sambata, ca echipa sa a avut foarte mult ghinion in partida cu Rapid, scor 0-0, elevii lui Nicolo Napoli fiind "cu doua clase" peste jucatorii pregatiti de portughezul Jose Peseiro.
"Am fost cu doua clase peste Rapid. S-a vazut lipsa de experienta, dar la fotbal suntem peste ei. A fost exact ca in meciul din primavara cand am avut 15 ocazii si tot n-am putut sa-i batem. Am avut tot ghinionul din lume!", a spus Mititelu.

La randul sau, managerul general al oltenilor, Ilie Balaci, a afirmat ca rezultatul partidei i se pare incorect si ca echipa sa putea realiza mai mult in fata Rapidului: "Am facut o prima repriza excelenta, insa per total se putea mai mult. Schimbarile facute de cei doi antrenori vorbesc de la sine, la ei se incalzeau jucatori de milioane, in timp ce ai nostri trebuie sa mai creasca".

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, sambata, pe teren propriu meciul cu Rapid, scor 0-0, intr-o partida in care ambele formatii au dominat cate o repriza, iar in urma acestui rezultat elevii pregatiti de Jose Peseiro au bifat a saptea partida fara infrangere.

NewsIn


Adrian Mititelu: "Am fost cu doua clase peste Rapid"