Liga 1

Un jucator din Liga 1 va avea un stadion ce-i poarta numele

Primarul comunei Pomarla a propus ca noul stadion ce va fi construit in localitate sa poarte numele unui fotbalist roman, care a jucat la Steaua si acum evolueaza la Ceahlaul.

Jucator pentru Steaua o jumatate de sezon, Andrei Dumitras a ajuns in curtea celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, iar acum un stadion modern o sa-i poarte numele.

Conform publicatiei monitorulbt.ro, Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla a demarat demersulrile pentru ca stadionul pe care-l va construi in localitate sa poarte numele lui Andrei Dumitras, fotbalist nascut in localitate.

Pomarla este o localitate in nordul tarii, in apropierea granitei cu Ucraina. Va avea un stadion cu 1.200 de locuri pe scaune , instalatie de nocturna si instalatie de incalzire sub gazon. 

"Scaunele vor fi ros-albastre. Dupa ce terminam tot stadionul voi inainta proiectul in Consiliul Local si vom vota schimbarea numelui in A«Stadionul Andrei DumitrasA». Tot in aceeasi ceremonie il vom declara si cetatean de onoare al Pomarlei", a anuntat primarul Dumitru Chelariu, conform monitorulbt.ro.

Jucatorul s-a aratat in prima faza reticent la aceasta idee, dar si-a dat pana la urma acceptul. "Mi s-a parut prea mult, dar am acceptat si sunt foarte onorat pentru aceasta intentie", a spus Andrei Dumitras, care va fi astfel singurul jucator in activitate din Liga 1 care va avea un stadion ce-i poarta numele.



Un jucator din Liga 1 va avea un stadion ce-i poarta numele