Liga 1

Un fundas aduce victoria pentru CFR Cluj cu Timisoara

CFR Cluj si-a vazut sacii in caruta dupa cele 90 de minute ale meciului cu ACS Poli Timisoara din etapa a 21-a a Ligii 1 Betano. O victorie cu 1-0 prin care echipa lui Dan Petrescu isi consolideaza prima pozitie in clasament.

Unicul gol al meciului din Gruia a fost marcat de fundasul Vinicius in prelungirile primei reprize cu o lovitura de cap dupa o centrare venita din corner.

Gazdele incepusera meciul in forta si portarul timisorean Straton a avut mult de lucru in primele minute. Mai intai a blocat sutul lui Camora din minutul 8, pentru ca apoi dupa alte patru minute sa se opune la mingea trimisa in forta de Djokovic.

Acelasi Straton a facut diferenta la faza din minutul 23, cand Paun a cautat poarta cu o executie din apropiere.

Portarul timisorean n-a mai avut reactia la lovitura fulgeratoare expediata de Vinicius sub transversala pentru 1-0 in prelungirile primei reprize.

In partea secunda CFR Cluj a jucat la conservarea rezultatului si a ratat cea mai mare ocazie in minutul 69, cand Petrescu s-a pus in genunchi nevenindu-i sa creada ce sansa au ratat baietii pregatiti de el.

La final fostul international a avut toate motivele sa fie multumit de rezultatul prin care CFR Cluj se distanteaza din nou la opt puncte de FCSB, echipa care are meci greu duminica seara la Botosani.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora (Peteleu ’82) - Hoban, Culio - Deac, Djokovic (Rus ’89), Ad. Păun (Mailat ’79) – Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

ACS Poli Timişoara: Straton - Creţu, Melinte, Şeroni, Străuţ – Vaşvari (Abraw ’84), Artean - Ciucur, Doman (Curjuric ‘64), Bîrnoi (Harut ’76) – Drăghici. Antrenor: Ionut Popa

Cartonaşe galbene: Deac ’24, Djokovici ’35, Hoban ’55, Arlauskis ‘90+2 / Drăghici ’43, Şeroni ’53, Harut ’78, Artean ‘90+3

Arbitru: Iulian Călin.



Un fundas aduce victoria pentru CFR Cluj cu Timisoara