Liga 1

U Cluj invinge FCSB in epilogul etapei a 16-a. Un succes asteptat din 2007!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Echipa Universitatea Cluj s-a impus in fata celor de la FCSB, cu 2-1, intr-un meci din etapa a 16-a in prima liga.

Senegalezul Thiam a deschis scorul, in minutul 32, cu un sut spectaculos de pe linia careului de 16 metri. O faza pornita de la recuperarea lui Bic in duel cu Sut, acesta din urma fiind inlocuit la pauza cu Miculescu.

Pana la pauza insa Sepcile Rosii aveau sa-si dubleze avantajul prin Filip. Acesta a punctat cu un sut din interiorul careului, mingea venindu-i practic cadou de la Edjouma, acesta respingand neglijent dupa o faza fixa.

La ultima faza a primei reprizei cei de la U Cluj au avut o bara transversala la sutul lui Thiam.

Universitatea Cluj a ramas in inferioritate numerica din minutul 58, cand Pires, jucator deja avertizat cu un galben, a incasat rosu direct pentru o intrare cu piciorul sus asupra lui Compagno.

FCSB a redus din diferenta prin sutul lui Cordea din marginea careului, in minutul 86.

Un gol marcat dupa o mare ocazie ratata de gazde prin Fulop care, scapat singur cu Tarnovanu, a tras in plasa laterala.

Gorcea a scos fabulos cu o mana sutul lui Tavi Popescu din 16 metri, pentru ca la faza imediat urmatoare clujenii sa fie aproape de golul trei prin Fulop la o gafa comisa de Cordea.

Tarnovanu a blocat in extremis, dar chiar si asa soarta celor trei puncte era deja pecetluita.

FCSB sufera prima infrangere dupa o serie de patru victorii la rand si ramane in afara locurilor de playoff in clasament dupa etapa a 16-a.

Caseta tehnica

U Cluj: Gorcea - Şt. Vlădoiu (G. Simion 64), Piţian, D. Ispas, Briceag - Ov. Bic (Fl. Ilie 87), R. Pires, I. Filip - Chipciu, Thiam (Ad. Bălan 78), L. Fulop. Antrenor: Eugen Neagoe.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa (Haruţ 46), Tamm, Pantea (I. Stoica 66) - Edjouma, Ad. Şut (Miculescu 46), Olaru (Radaslavescu 82) - Cordea, Compagno, Fl. Coman (Oct. Popescu 46). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: R. Pires 19 / Tamm 81.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene.



U Cluj invinge FCSB in epilogul etapei a 16-a. Un succes asteptat din 2007!