Liga 1

Totul despre FCSB - Viitorul, un meci mai dezechilibrat ca oricand

Niciodata in istoria confruntarilor directe meciul FCSB - Viitorul nu a gasit cele doua echipe despartite de un asa mare numar de puncte.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru FCSB - Viitorul

FCSB este ultima in clasamentul din Liga 1, cu doar patru puncte dupa sapte runde, in timp ce Viitorul are 15 puncte.

Formatia pregatita de Gheorghe Hagi va trage tare pentru a castiga duelul de la Pitesti, succes care ar propulsa Viitorul la conducerea clasamentului in Liga 1.

La FCSB situatia este foarte delicata pentru a folosi totusi cuvinte alese. Eliminata din Europa League dupa cel mai slab meci al sezonului, echipa pregatita de Bogdan Vintila a ajuns la pragul cel mai de jos.

Vintila a vorbit inaintea meciului cu Viitorul despre un restart total si le-a cerut jucatorilor sa traga cu dintii de acest ultim meci inaintea izbavitoarei pauze competitionale.

FCSB vine dupa cinci infrangeri consecutive in campionat, contrperformanta pe care ros-albastrii n-au mai trait-o din sezonul 1947/1948, dupa cum anunta LPF.

Viitorul este neinvinsa in ultimele zece meciuri de campionat, interval in care a obtinut sapte victorii si trei remize.

Este cea mai lunga serie de invincibilitate a dobrogenilor in scurta lor istorie la nivelul Ligii 1.

De 22 ori s-au mai intalnit pana acum FCSB si Viitorul. Bilantul este net favorabil bucurestenilor, cu 15 victorii obtinute. Viitorul a castigat de patru ori.

Viitorul a castigat doar de doua ori in deplasare cu FCSB, ultima oara in debutul playoff-ului din sezonul trecut. Din 11 meciuri acasa cei de la FCSB are opt victorii.



Totul despre FCSB - Viitorul, un meci mai dezechilibrat ca oricand