FCSB

Accidentarea lui Ciprian Marica nu este grava. Cand poate reveni la antrenamente

Desi initial a fost suspect de ruptura musculara, accidentarea atacantului de la Steaua nu este chiar atat de grava si jucatorul poate reveni mai repede decat s-ar fi asteptat cei mai optimisti dintre stelisti.

"Simt ca o ruptura", le-a spus Marica apropiatilor dupa accidentarea suferita in prima repriza a derby-ului cu Dinamo.

Cu toate acestea, vestile dinspre atacantul stelist s-au imbunatatit si Marica a aflat ca ar fi vorba doar de o leziune fibrilara, anunta Digi Sport.

Cu alte cuvinte, perioada de inactivitate va fi una redusa si jucatorul va reveni la antrenamente cel mai probabil dupa meciuril echipei nationale, a anuntat antrenorul Laurentiu Reghecampf.

"A facut RMN aseara (n.r. - luni seara), dar este perioada prea scurta si nu se vede nimic. Este vorba de o leziune musculara. Asteptam si vedem in zilele urmatoare. Dupa pauza echipei nationale cred ca va fi din nou la antrenamente", a declarat Reghecampf inaintea antrenamentului oficial pe care Steaua l-a efectuat marti dimineata inaintea semifinalei de Cupa Ligii cu Astra Giurgiu (miercuri, ora 17:00).

In mod sigur Marica va rata dubla cu Astra Giurgiu, miercuri in semifinalele Cupei Ligii si duminica in campionat, dar are sanse mari sa revina pe teren la meciurile cu Viitorul si Pandurii din urmatoarele etape.



Accidentarea lui Ciprian Marica nu este grava. Cand poate reveni la antrenamente