FCSB

Avancronica Vardar - Steaua, echipele probabile (LIVE pe Onlinesport, 21:45)

Steaua este cu un picior in turul 3 preliminar din Liga Campionilor si la prima vedere meciul retur cu Vardar Skopje pare o simpla formalitate pentru campioana Romaniei daca tinem cont de acel 3-0 din tur.

Fara nicio ocazie in meciul disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, macedonenii de la Vardar nu se dau batuti inaintea returului si, chiar daca recunosc superioritatea Stelei, vor sa incerce o surpriza.

“Nu mai avem nimic de pierdut si trebuie sa luptam cu agresivitate pentru obtinerea victoriei. Sper sa vina cat mai multi suporteri la stadion si sa incercam surpriza”, a declarat portarul Igor Pavlovici, omul care a limitat scorul in meciul tur. Fara interventiile acestuia rezultatul final ar fi fost 5-0 sau chiar 6-0 pentru Steaua si nu s-ar fi suparat nimeni.

Chiar daca macedonenii nu vandusera mai mult de 5000 de bilete pana 24 de ore inaintea meciului, gazdele de la Vardar se asteapta la aproximativ 10.000 de suporteri la ora partidei cu Steaua.

Deplasarea Stelei la Skopje a fost umbrita de incidentele care l-au avut in prim plan pe managerul general Mihai Stoica, dar chiar si asa echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf ramane favorita la un rezultat pozitiv.

Tehnicianul stelist ar putea menaja marti seara mai mult dintre titularii sai, astfel ca Ripa sau Parvulescu si-ar putea face loc in primul 11.

De asemenea, pentru prima data in acest sezon Stanciu si Iancu pot juca impreuna in acelasi 11 in conditiile absentei lui Tanase, iar Prepelita i-ar putea lua locul la inchidere lui Pintilii, jucator care nu a convins cu Ceahlaul.

Vlad Chiriches nu poate juca fiind accidentat, iar Tatu si Tanase au fost lasati de asemenea in afara lotului. Revine insa italianul Federico Piovaccari, inclus in lotul de 18 dupa ce la partida de campionat cu Ceahlaul a fost lasat in afara echipei.

Echipele probabile:

Vardar: Pavlovici -Reljci, Bojovici, Tanevski, Cisarski - Petrovici, Temelko - Gimenez, Petrov, Strojkov - Kostovski.

Steaua: Tatarusanu - Ripa, Szukala, Gardos, Parvulescu - Bourceanu, Prepelita - Popa Stanciu, Iancu - Nikolici.



Avancronica Vardar - Steaua, echipele probabile (LIVE pe Onlinesport, 21:45)