Steaua

Un jucator i-a luat ochii lui Becali: ”E aparte de toti, e geniu”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a trecut de Dinamo in mansat tur a semifinalelor Cupei Romaniei, scor 3-0, scor care lasa putine sanse pentru ”caini” in returul programat pe Arena Nationala.

Gigi Becali a vorbit, vineri, despre victoria din Stefan cel Mare, spunand ca l-a impresionat la final Ricardo Grigore, capitanul lui Dinamo care a plans de amaraciunea infrangerii.

”Ii spun prieteneste lui Grigore, cu dragoste, ca un tata. Daca vrei sa nu mai plangi, pregateste-te. Mai copile, pregateste-te daca vrei sa nu mai plangi data viitoare. Nu erau deloc pregatiti, au luat fotbalul in ras. Noi i-am batut cu copiii de mingi. Pantea si Nita au fost copii de mingi la meciul cu Craiova”, a spus Becali la Pro x.

Becali i-a remarcat pe Dumitru, unul dintre marcatorii celor de la FCSB in Stefan cel Mare, dar si pe Pantea, care la 16 ani ii aduce aminte patronului ros-albastrilor de Mirel Radoi.

”Sunt un gen de fotbalisti genii, care pot juca in echipa mare la 16-17 ani. Pana acum n-am mai vazut, poate a fost Mirel Radoi. Singurul pe care l-am vazut a fost Mirel si apoi Pantea asta. Este aparte de toti, un geniu”, a mai spus Gigi Becali.Un jucator i-a luat ochii lui Becali: ”E aparte de toti, e geniu”