FCSB

Un alt titular al Stelei pe picior de plecare

Patru jucatori ai campioanei Steaua se afla la final de contract si dintre acestia doar Cristi Tanase a fost convins sa-si prelungeasca intelegerea cu echipa din Ghencea.

Ceilalti trei sunt Ciprian Tatarusanu, Alexandru Bourceanu si Daniel Georgievski, jucatori care vor intra in curand in ultimele sase luni de contract si care in vara pot pleca gratis de la Steaua.

Tatarusanu este dorit in Premier League la Sunderland, iar Bourceanu ar putea ajunge in Bundesliga, Serie A sau prima liga a Rusiei.

Mai nou o tinta pentru un eventual transfer a devenit si fundasul dreapta macedonean Daniel Georgievski. Presa poloneza anunta ca Legia Varsovia, fosta adversara a Stelei in playoff-ul Champions League il doreste pe Georgievski din vara lui 2014.

Impresarul jucatorului anunta ca Georgievski mai este dorit de nemtii de la Eintracht Frankfurt, dar si de mai multe cluburi din Super Liga turca.

Steaua pregatise terenul pentru plecarea in iarna a lui Cornel Rapa, insa in conditiile in care Georgievski nu-si va prelungi contractul este foarte posibil ca fostul galatean sa ramana in Ghencea.



Un alt titular al Stelei pe picior de plecare