FCSB

Ultrasii lui Vardar sunt in conflict cu cei de la Steaua

Chiar daca la nivel european nu a excelat in rezultate pozitive, Vardar Skopje, care orice echipa de traditie din fostul spatiu al Iugoslaviei, se bucura de sustinerea unui public numeros si fanatic.

Cea mai importanta echipa din fotbalul macedonean va fi sustinuta la Bucuresti de cateva sute de suporteri, majoritatea ajunsi in Romania cu mai multe autocare in cursul noptii de luni spre marti.

Echipati in tricouri negre si jeansi, dupa cum au anuntat pe site-ul oficial, ultrasii lui Vardar grupati in factiunea Komiti isi vor petrece orele ramase pana la meciul cu Steaua in Centrul Vechi al Capitalei.

Suporterii macedoneni nu au uitat de un incident petrecut la un meci de handbal cu Steaua in 2006, cand galeria ros-albastrilor a capturat un steag al celor de la Vardar, iar de aceea partida de marti seara este atent monitorizata de fortele de ordine.

Cei din Komiti chiar fac apel la proprii membri sa se abtina pe durata transportului spre si dinspre Bucuresti la orice fel de acte huliganice in autocare, existand riscul ca pe viitor sa nu mai aiba cu ce merge in deplasari.



Ultrasii lui Vardar sunt in conflict cu cei de la Steaua