FCSB

UEFA remarca recordul negativ al Stelei

Siteul UEFA are un articol despre ultimul meci al Stelei din grupele Ligii Campionilor, contra lui Chelsea. Forul european scoate in evidenta recordul negativ egalat de Steaua in aceasta competitie.

"Steaua va termina pe ultimul loc in grupa, indiferent de rezultatul din meciul al saselea. Clubul roman nu a mai obtinut o victorie in Liga Campionilor de 22 de partide, de la rezultatul de 4-1 cu Dinamo Kiev de pe 13 septembrie 2006. Esecul Stelei de a bate pe Schalke in etapa 5 a egalat cea mai lunga serie de meciuri fara victorie din Liga Campionilor, stabilita de Spartak Moscova intre 5 decembrie 2000 si 22 noiembrie 2006".

Asadar, daca nu bate pe Chelsea, Steaua are "sansa" de a deveni echipa din Liga Campionilor cu 23 de meciuri fara victorie, un record absolut pentru aceasta competite.

UEFA mai remarca faptul ca "in prima participare in grupele Ligii Campionilor din sezonul 2008/09, clubul din Bucuresti a castigat doar patru din cele 41 de partite, in sapte campanii".

Cele 17 partide ale Stelei contra cluburilor din Anglia au adunat cinci victorii, patru egaluri si opt infrangeri, dintre care in deplasare nici o victorie, doua egaluri si sase infrangeri.



UEFA remarca recordul negativ al Stelei