FCSB

Tudorel Stoica: “Steaua nu mai exista. Tovarasul presedinte Argaseala conduce FCSB SRL”

Fostul mare jucator al Stelei, Tudorel Stoica, critica in termeni duri actuala conducere a echipei de fotbal din Ghencea pe care nu o mai considera Steaua, ci o numeste un SRL la o suma de abrevieri.

Steaua nu mai exista si se numeste FCSB SRL asa cum ne-a anuntat tovarasul presdinte Argaseala. Steaua nu mai exista. FCSB nu mai are nici culorile, emblema si nici palmaresul. Acestea apartin Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Nu mi-am permis sa-l critic pe Argaseala cat a fost presedintele FC Steaua, dar pentru ca am jucat si eu vreo 14 ani la Steaua departe de familie aproape trei ani in cantonamente mi-am permis sa-mi spun parerea”, a spus Tudorel Stoica la Digi Sport.

In opinia acestuia cei de la FCSB au folosit pana acum ilegal toate insemnele clubului Steaua si a spus ca “domnul, ce domnul?!, Vali Argaseala minte oamenii la televizor”.

“Adrian Porumboiu a bagat mult mai multi bani la Vaslui decat a bagat Gigi Becali la Steaua. Gigi a cumparat un brand castigator in care nu a mai investit nimic, pe cand Vasluiul nu va umple niciodata stadioanele pe care le-a umplut Steaua. Becali s-a folosit de un nume, dar acum trebuie sa plateasca”, a mai spus Stoica.

Acesta mai crede ca Becali este prost sfatuit de oamenii din jurul lui si ca o eventuala echipa noua CSA Steaua se va ridica extrem de rapid din Liga 4 cu ajutorul suporterilor.



Tudorel Stoica: “Steaua nu mai exista. Tovarasul presedinte Argaseala conduce FCSB SRL”