FCSB

Tucudean, prezentat oficial la Steaua: “Vreau sa dovedesc ca merit sa joc la Steaua”

George Tucudean a ajuns in cantonamentul Stelei din Antalya si a intrat in programul de pregatire al campioanei. Intr-un echipament de pe care a lipsit orice fel de emblema, Tucudean a vorbit despre motivele care l-au determinat sa aleaga echipa din Ghencea.

“Ne pregatim bine si abia astept sa incepem campionatul. Am o impresie foarte buna dupa intalnirea cu echipa. Ma cunosc foarte bine cu baietii. Trebuie sa ma obisnuiesc cu noii colegi”, a spus Tucudean.

“Concurenta te ajuta si devii din ce in ce mai bun. Nu ma asteptam sa ajung la Steaua, dar ma bucur ca am ajuns aici. Eu singur am luat in totalitate aceasta decizie avand in vedere la ce tinde Steaua sa faca in cupe si in campionat. Conteaza foarte mult valoarea echipei, iar acum trebuie sa dovedesc ca sunt bun si merit sa joc aici”, a completat Tucudean.

Noul atacant stelist considera ca venirea la Steaua reprezinta un pas inainte pentru cariera lui de jucator profesionist.

“La orice echipa am mers a fost un pas inainte in cariera mea, chiar si in Belgia si Anglia. Au mai fost cateva discutii in aceasta iarna dar nu concrete. Steaua a fost singura echipa care m-a dorit cu adevarat”, a mai spus Tucudean.

Acesta mai crede ca doar prin evolutiile din teren va reusi sa smulga aplauzele si aprecierea publicului.

“Nu sunt nici primul si nici ultimul care se transfera de la o rivala. Sper sa marchez, sa-mi fac treaba. Keseru a marcat multe goluri, dar nu cred ca el are vreo treaba cu mine sau eu cu el. Trebuie sa ne facem fiecare treaba in teren”, mai crede Tucudean.



Tucudean, prezentat oficial la Steaua: “Vreau sa dovedesc ca merit sa joc la Steaua”