FCSB

Trei dintre titularii cu Botosani scosi din primul 11 la Steaua

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali, patronul Stelei, s-a aratat nemultumit de jocul a trei dintre titularii trimisi in teren de Nicolae Dica la partida cu FC Botosani.

Ovidiu Popescu, Ionut Larie si Catalin Golofca nu vor mai prinde un loc printre titulari in perioada urmatoare, a anuntat Becali dupa 2-0 cu Botosani in etapa a 8-a din Liga 1 Betano.

“E vorba de trei jucatori care n-o sa mai fie titulari: Golofca, Ovidiu Popescu si fundasul central, Larie. Un singur jucator a schimbat toata fata echipei, Nedelcu. A luminat jocul acolo cu stilul lui”, a spus Becali la postul sport.ro

Adus de la FC Botosani dupa inceputul bun pe care il avusese la echipa moldoveana, Golofca da semne ca nu s-a adaptat la Steaua si Becali anunta, in gluma, posibila cedare a acestuia la clubul de la care a fost transferat.

“Pe Golofca l-am scos din concurenta cu Tanase. N-are cum sa-l scoata din echipa pe Tnaase. Ii mai dau 100.000 de euro lui Iftime si il dau inapoi la Botosani. Glumesc, va dati seama, dar nu poate sa fie titular in fata lui Tanase”, spune Becali.

De altfel, Golofca nici nu a prins finalul primei reprize pe teren la meciul impotriva fostei sale echipe, fiind inlocuit in minutul 37 cu Dennis Man.

Antrenorul Nicolae Dica a explicat la conferinta de presa alegerea facuta.

“L-am schimbat pe Golofca pentru ca imi doresc de la el sa faca diferenta pe faza ofensiva in ultimii 25 metri. Astazi n-a reusit sa depaseasca niciodata adversarul direct. El trebuie sa munceasca mai mult, sa fie concentrat si sa aiba evolutiile de la Botosani”, a spus Dica.



Trei dintre titularii cu Botosani scosi din primul 11 la Steaua