FCSB

Doi jucatori se cer afara de la Steaua. Oferta de 3 milioane, refuzata de Becali. Negocieri pentru Chipciu

La Steaua continua mutarile din spatele cortinei. Daca pana acum a dat afara, Gigi Becali s-a trezit miercuri ca doi jucatori i-au cerut sa plece. El a mai spus ca ar fi refuzat o oferta de trei milioane de euro pentru Nicusor Stanciu.

Gigi Becali a declarat miercuri seara Fernando Varela si Paul Papp ar putea parasi-o pe Steaua in zilele urmatoare.

Varela are o oferta concreta, iar Steaua o va primi si discuta. "Joi primim o oferta pe masa pentru Varela. El mai are contract un an. Daca ne convine oferta, eu il las sa plece. Daca nu, nu.

Legat de Papp, acesta nu are o oferta sau nu recunoaste. El a cerut sa fie lasat sa plece liber, ceea ce inseamna ca are ceva, dar nu recunoaste.

"Papp a cerut sa fie lasat liber de contract. Eu nu am nici o problema, in las", a spus Becali

Oferta refuzata pentru Nicusor Stanciu

Miercuri, Becali a mai declarat ca a refuzat o oferta de 3 milioane pentru Nicusor Stanciu.

"Pe Stanciu am refuzat miercuri 3 milioane. Cum sa dau eu perla Romaniei doar pe atat. Eu vreau pe el 10 milioane, cum sa-l dau pe 3", a declarat Becali la Digi.

Becali vrea sa il vanda pe Chipciu

Tot miercuri, turcii de la Karabukspor au venit la Bucuresti pentru a discuta cu Becali transferul lui Chipciu. Turcii au oferit doua milioane, Becali a cerut trei.

"Nu e o presiune in plus faptul ca stiu ca am o oferta, e un lucru laudabil faptul ca, dupa atatea critici pe care le-am primit anul asta, o echipa vrea sa dea doua milioane sau doua milioane jumate pe mine. E un lucru bun, cred ca e un semn ca mi-am facut treaba in acest sezon”, a declarat Chipciu, pentru Digi Sport.

Chipciu se afla de 5 ani la Steaua si se incadreaza perfect in tiparul de jucator pe care Becali l-ar vinde si l-ar lasa sa plece pe o suma frumusica.



Doi jucatori se cer afara de la Steaua. Oferta de 3 milioane, refuzata de Becali. Negocieri pentru Chipciu