FCSB

Transferuri conditionate la FCSB de calificarea in grupele Europa League

Inainte de startul noului sezon de Liga 1 Betano la FCSB lucrurile sunt cat se poate de clare in ceea ce priveste lotul de jucatori.

In afara de Olimpiu Morutan, Kamer Qaka si de revenirea lui Antonio Jakolis la echipa ros-albastra nu va mai veni niciun alt jucator. Aceasta daca echipa pregatita de Nicolae Dica va rata calificarea in grupele Europa League.

“Daca ne vom califica, automat va trebui sa aducem un atacant si un fundas central. Nu urmarim pe nimeni si nu discutam despre niciun fundas sau atacant acum. Lotul pe care il avem este suficient daca, Doamne fereste, nu ne calificam in grupele Europa League”, a spus Mihai Stoica intr-o conferinta de presa.

Directorul sportiv al FCSB a evaluat si sansele ca formatia ros-albastra sa revina in grupele Europa League, competitie unde va debuta in turul 2 preliminar contra slovenilor de la Rudar Velenje.

“E mult mai greu sa ne calificam in grupele Europa League. Uitati-va ce adversari putem avea in turul 3 si in playoff. Meciurile de pregatire n-au nicio legatura cu ce se va intampla in noul sezon. Am castigat la capitolul disciplina tactica, dar nu mai avem inventivitatea de anul trecut dupa plecarea lui Budescu”, a mai opinat Stoica.

FCSB debuteaza in noul sezon de Liga 1 Betano, sambata seara de la 21:00, in deplasare cu Astra Giurgiu.



Transferuri conditionate la FCSB de calificarea in grupele Europa League