FCSB

Transferul lui Bokila la Steaua este “undeva in aer”

Atacantul congolez Jeremy Bokila este tot mai departe de Steaua, echipa care il doreste pentru intarirea compartimentului ofensiv in vederea eventualei participari in grupele Ligii Campionilor.

Costel Gilca, antrenorul ros-albastrilor, este pesimist in privinta realizarii transferului lui Bokila la Steaua.

"Din cate stiu eu transferul lui Bokila e undeva in aer, e un impas. Discutiile se vor relua in cateva zile. Ne gandim la mai multi jucatori, dar Bokila a fost si ramane prima optiune", a declarat Gilca dupa meciul de campionat cu Ceahlaul.

Terek Groznyi, echipa care il detine in prezent pe Bokila, solicita 2 milioane de euro pentru a se desparti de jucator, insa pentru Steaua aceasta este o suma prohibitiva.

Chiar daca Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor, a recunoscut public ca Bokila este o tinta a patronului echipei, pretul solicitat de ceceni pentru Bokila reprezinta cel mai mare impediment in realizarea transferului.

Cei de la Steaua se gandesc si la o solutie de compromis prin imprumutul lui Bokila pentru sezonul in curs dupa modelul Federico Piovaccari.

Steaua a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Filip si Chipciu au fost eliminati in finalul meciului.

[news-180930]



Transferul lui Bokila la Steaua este “undeva in aer”