FCSB

Tosca a depasit episodul inlocuirii de la Chiajna si crede in victoria Stelei cu Osmanlispor

Inlocuit dupa doar 31 de minute in meciul de campionat pierdut de Steaua pe terenul Concordiei Chiajna, fundasul Alin Tosca spune ca a fost ambitionat sa munceasca dublu pentru a-i arata antrenorului ca are valoare de Steaua.

"A fost decizia antrenorului. Sunt un jucator ambitios si muncesc de doua ori mai mult pentru a arata ca merit sa joc la Steaua si la echipa nationala.Atmosfera este buna si tinem capul sus, chiar daca am pierdut ultimul meci. Intalnim o echipa buna din Turcia si trebuie sa uitam meciul tur. Daca nu luam cartonas rosu, meciul era echilibrat si puteam castiga", a spus Tosca la Dolce Sport.

Tosca a vorbit si despre meciul Stelei cu Osmanlispor de joi seara, ora 20:00, partida pe care ros-albastri sunt condamnati sa o castige pentru a spera la calificarea in primavara europeana.

"Va fi un meci greu, cu o echipa buna, dar am incredere ca vom obtine un rezultat bun. Jucam acasa si imi doresc ca suporterii sa vina si sa ne sustina. Nu stiu daca se va umple Arena Nationala, dar imi doresc sa fie cat mai multi. Avem o revansa de luat. Cred ca atunci cand vom avea rezultate mult mai bune, vor veni si oamenii.
Cred ca ne putem califica. Daca vom castiga acum luam o optiune serioasa si jucam meciul decisiv la Villarreal. De ce sa nu castigam acolo? Am incredere ca putem lua sase puncte din urmatoarele doua meciuri", a declarat Tosca.

Misiunea acestuia va fi sa-l tina in marcaj pe Raul Rusescu, in eventualitatea in care fostul stelist se va afla pe teren pentru Osmanlispor, insa Tosca este determinat sa faca un meci mare si sa-si spele erorile din partida de la Chiajna.

"Rusescu trece printr-o perioada foarte buna si speram sa nu dea gol cu noi. Este un jucator de valoare, dar voi face tot posibilul sa-l opresc. Calitatea lui principala este sutul apoi inteligenta", crede fundasul stelist.

Meciul Steaua-Osmanlispor va fi live text pe onlinesport.ro, minut cu minut, joi seara de la ora 20:00.



Tosca a depasit episodul inlocuirii de la Chiajna si crede in victoria Stelei cu Osmanlispor