FCSB

Tensiuni intre Budescu si Dica

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Constantin Budescu a fost schimbat la pauza meciului cu CSU Craiova din etapa a 4-a a playoff-ului, fapt pentru care dupa meci nu si-a ascuns nemultumirea la adresa antrenorului Nicolae Dica.

“Nu am patit nimic, probabil e o decizie tactica. Normal ca sunt suparat, ma simt putin nerespectat, dar asta e. In aceasta seara m-am simtit un pic folosit. M-au scos la pauza si nu am inteles de ce. Nu cred ca este normal si cred ca jucatorii merita respect. Sunt jucatori care au 30 de ani, au experienta si nu trebuie schimbati la pauza. Ma simt putin frustrat, dar nu mai conteaza, important e ca am castigat”, a rabufnit Budescu la final.

Explicatia lui Dica a venit la Digi Sport, unde tehnicianul de la FCSB i-a reprosat lui Budescu neimplicarea in faza defensiva a jocului.

“De multe ori nu reusea sa coboare cu mijlocasii centrali. Trebuia sa devenim 4-3-3 pe faza defensiva si unul dintre mijlocasii nostri sa mearga mai sus. Am vorbit cu Budi inainte de meci pentru ca are o problema la genunchi si i-am spus sa dea totul 45-50 de minute, sa avem avantaj, apoi il voi schimbat pentru ca avem nevoie de el in alte meciuri. E un jucator important pentru noi”, a spus Dica.

Budescu a fost inlocuit cu Teixeira in minutul 46 la scorul de 1-0 pentru FCSB. Mijlocasul portughez a intrat bine in meci si a obtinut lovitura de la 11 metri din care Florin Tanase a majorat avantajul ros-albastrilor.



Tensiuni intre Budescu si Dica