FCSB

Teja explica pasul gresit cu Voluntari

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Mihai Teja a vorbit despre neputinta echipei sale in meciul cu FC Voluntari, echipa care a revenit de la 0-1 si a condus-o pe FCSB pentru a se incheia in final 2-2.

"Toate meciurile sunt grele. Am intalnit un adversar care a vrut foarte mult. Noi am intrat bine in meci, am marcat, dar am luat piciorul de pe acceleratie. Am luat gol dintr-o faza fixa, dupa care am cazut putin psihic. Am intrat foarte bine dupa pauza, am dat golul si ne-am dorit sa castigam. N-a fost sa castigam, am avut cateva ocazii clare. A fost un meci deschis, oricare dintre echipe putea sa castige", a spus Teja.

"Cand esti condus este normal sa risti, am fortat cu Morutan si Gnohere. Spre final Morutan a solicitat schimbare, spunea ca-l doare ceva. Nu stiu starea lui Pintilii, vom vedea maine dupa RMN", a mai comentat Teja.

"Cea mai mare problema e ca nu castigam. Asa incercam sa dominam adversarul printr-o posesie destul de buna. Primim gol la singurele ocazii ale adversarului. Singurele accidentari sunt Planic si Pintilii, vom vedea. Stoian a intrat bine, si-a facut treaba foarte bine, am incredere in el, cu siguranta ne va ajuta", a concluzionat Teja.



Teja explica pasul gresit cu Voluntari