FCSB

Tatarusanu, asaltat cu oferte

Dupa Besiktas si Olympique Marseille, inca doua echipe au intrat in cursa pentru transferul portarului Ciprian Tatarusanu. Stelistii considera ca Tatarusanu poate face pasul spre o echipa mare si au pregatit o varianta pentru inlocuirea sa, pe lista fiind un fost elev al lui Laurentiu Reghecampf de la Concordia Chiajna.

Tatarusanu este cel mai dorit stelist al momentului. Presa din Franta a anuntat o oferta de la Marseille, in timp ce Giovani Becali s-a intalnit cu sefii lui Besiktas pentru a negocia mutarea stelistului la Istanbul.

3 milioane ofera Marseille, Steaua face un profit de 1,5 milioane Tatarusanu e pe plus

Cursa pentru achizitionarea lui Tatarusanu nu se da insa doar intre Marseille si Besiktas intrucat joi in lupta au mai intrat inca doua echipe, Fiorentina si Brest, conform presei din Italia.

Directorul sportiv al toscanilor, Daniele Prade, l-a studiat pe Tatarusanu la meciul Elvetia - Romania, la care Brest a avut si ea trimisi.

Steaua spera sa obtina 3 milioane de euro in schimbul lui Tatarusanu, pentru care a platit 1.5 milioane de euro.

"Tatarusanu e portar de cel putin 5 milioane de euro", e convins seful LPF.

Vine Nita?

Sefii din Ghencea cred ca plecarea lui Tatarusanu este doar o chestiune de zile si i-au pregatit un nou inlocuitor dupa ce l-au ratat pe Felguieras.

Astfel, ros-albastrii s-au interesat de portarul Florin Nita de la Concordia Chiajna, pe urmele caruia se afla si Brescia.



Tatarusanu, asaltat cu oferte