FCSB

Tanase se roaga de Piturca sa-l ia de la Steaua

Cristi Tanase vrea sa plece cu orice pret de la Steaua si sa joace intr-un campionat din afara tarii indiferent de zona sau valoare, iar in acest sens l-a sunat cu insistenta pe Victor Piturca pentru a-i facilita transferul la Al Ittihad.

"Eu nu l-am dorit pe Tanase pentru ca imi doresc un jucator cu alt profil, dar el m-a sunat de foarte multe ori. Patronul lui, Gigi Becali, vrea milioane pentru Tanase, dar nimeni nu va plati 500 sau 700 de mii pentru Tanase", a spus Piturca la Dolce Sport.

"El are o varsta si nu va putea fi luat decat de un antrenor care il cunoaste foarte bine si ii stie calitatile. El are un stil de joc numai pentru echipa, el nu este un jucator ca Sanmartean sau Chipciu sa iasa in evidenta. El are un aport extraordinar la jocul echipei. Am discutat cu el sa vorbeasca cu patronul lui, pentru ca eu nu vorbesc cu patronul lui, dar am inteles ca cere 2 milioane pe el", a completat Piturca.

Acesta a mai adaugat ca s-a deschis o portita pentru transferul lui Tanase la Al Ittihad doar in masura in care discutiile cu Bogdan Stancu intrasera la un moment dat in impas.



Tanase se roaga de Piturca sa-l ia de la Steaua