FCSB

Tamas vrea o despartire amiabila de Steaua

Fundasul Gabriel Tamas a anuntat prin intermediul impresarului sau, Florin Manea, ca vrea sa se desparta amiabil de Steaua, dupa ce a fost exclus din lot in urma unui antrenament ratat si a unei nopti pierdute.

"Dorim o despartire pe cale ambiabila si nu vrem sa pacalim, sa ramana sa incaseze banii pe cei doi ani de contract. El ar putea ramane in continuare sa-si incaseze banii, dar nu dorim acest lucru", a comentat impresarul Florin Manea la Dolce Sport.

Acesta a mai spus ca Tamas trebuie sa-si ia gandul de la un contract in Liga 1, unde reputatia lui este serios sifonata si ca va incerca sa-i gaseasca un angajament in strainatate, desi nu va fi deloc usor de obtinut.

De asemenea, Manea l-a aparat pe jucatorul sau spunand ca iesirea lui Tamas in Centrul Vechi din Capitala cu Marius Niculae "nu a fost ceva bahic".

Tamas a fost exclus din lotul Stelei de antrenorul Mirel Radoi dupa ce a ratat antrenamentul dupa sosirea echipei din Slovacia.

Intre timp Steaua i-a gasit deja inlocuitor lui Tamas in pesoana moldoveanului Catalin Carp, 21 ani, fost la CFR Cluj. Acesta a efectuat luni dimineata vizita medicala si va semna in cursul zilei.

[news-114848]



Tamas vrea o despartire amiabila de Steaua