FCSB

Tamas anunta inceputul sfarsitului pentru Steaua

Fundasul Gabriel Tamas, unul dintre cei mai experimentati jucatori din lotul Stelei, trage semnalul de alarma dupa esecul usturator cu Dinamo din semifinalele Cupei Ligii si spune ca in ritmul acesta echipa sa va rata toate obiectivele in acest sezon, inclusiv castigarea campionatului.

“Sa incasezi patru goluri este foarte trist si sa termini ultimul meci inainte de sarbatori cu capul in jos. Toata lumea se leaga de staf, dar noi suntem de vina. Nu joaca staful, patronul, ci noi”, a declarat Tamas dupa meci.

“Daca mai jucam de asa maniera pierdem si campionatul, pierdem tot. Nu este posibil la o echipa precum Steaua sa jucam de asa maniera. Sa vedem ce va fi in iarna, ce jucatori vor veni, vom trage tare la antrenamente si trebuie sa o luam de la zero”, a mai spus Tamas.

In alta ordine de idei, Tamas nu a dorit sa comenteze ultima decizie a justitiei de a-i interzice lui Gigi Becali dreptul de a mai folosi numele Steaua.

“Eu am contract si imi vad de contract. Am inteles ca mai este inca un proces si nu pot sa comentez”, a spus jucatorul stelist.



Tamas anunta inceputul sfarsitului pentru Steaua