FCSB

Tade poate debuta la Steaua marti seara cu Trencin

Gregory Tade, cea mai recenta achizitie a campioanei Steaua, ar putea debuta la noua sa echipa chiar marti seara in meciul cu Trencin.

Tade a fost convins sa vina la Steaua pentru un salariu de 25.000 de euro pe luna, iar cei de la CFR Cluj au acceptat sa-i dea drumul jucatorului pentru 500.000 de euro.

Este cel mai important transfer reusit de Steaua in aceasta vara, dupa Sulley Muniru pentru 350.000 de euro si Alexandru Tudorie pentru 250.000 de euro.

Cu 18 reusite sezonul precedent, Tade este fara doar si poate atacantul de care Steaua are mare nevoie pentru a incerca macar sa se apropie de grupele Champions League.

Stelistii au plecat luni dimineata spre Zilina, locul unde se va desfasura mansa tur cu Trencin. Dupa un zbor de doua ore cu avionul pena la Viena, acestia vor continua drumul cu autocarul pana in localitatea slovaca.

Tade va ajunge la randul sau luni seara la Zilina si are sanse mari sa debuteze marti seara in tricoul Stelei, dupa ce sambata a evoluat pentru CFR Cluj la Ovidiu contra Viitorului.

Steaua a lasat un loc liber in lotul pentru UEFA, iar Tade a fost deja inclus pe acest loc cu 24 de ore inaintea startului partidei.



Tade poate debuta la Steaua marti seara cu Trencin