FCSB

Tade nu se teme de Dinamo

Revenit la prima echipa, atacantul francez Gregory Tade spune ca nu se teme de confruntarile cu Dinamo din aceasta saptamana.

"Ma simt foarte bine. Este ocupatia mea si trebuie sa fiu profesionist. M-am antrenat in fiecare zi. Tot ce a fost tine de trecut si trebuie sa privesc la viitor", a spus Tade, miercuri, dupa antrenamentul Stelei.

"Eu si echipa avem mentalitate de invingatori. Intram pe teren gandindu-ne ca vom castiga fiecare meci. Nu ma intereseaza ce se intampla la Dinamo. Nu m-am uitat la rezultatele lor, ma concentrez doar pe jocul nostru", a adaugat fostul golgeter al Ligii 1.

Indepartat din lot de patronul Gigi Becali dupa ultima etapa din 2015, Tade a fost readus de acelasi om la echipa in urma infrangerii din campionat cu FC Voluntari (1-3).

Tade a fost rezerva in partida de la Pitesti cu CSMS Iasi din ultima etapa a sezonului regulat, dar antrenorul Laurentiu Reghecampf ar putea miza pe el in meciurile cu Dinamo (joi in Cupa Romaniei si duminica in prima etapa din playoff).

In varsta de 29 ani, Tade a jucat 19 meciuri pentru Steaua, a marcat trei goluri si a oferit alte cinci pase decisive.



Tade nu se teme de Dinamo