FCSB

Szukala a devenit liber de contract. Steaua si Litex se lupta pentru el

Fundasul polonez Lukasz Szukala si-a reziliat angajamentul cu Al Ittihad si acesta poate semna cu orice echipa fiind liber de contract.

In varsta de 31 ani, Szukala a parasit marti seara cantonamentul echipei Al Ittihad, dupa ce a refuza imprumutul la o alta echipa din zona Orientului Mijlociu.

Pentru Szukala exista doua variante in acest moment, si anume o revenire la Steaua sau trecerea in Bulgaria la Litex Loveci, unde ar lucra din nou cu Laurentiu Reghecampf.

Despre posibilitatea revenirii internationalului polonez la Steaua s-a exprimat deja Gigi Becali si a spus ca nu-si permite plata salariului acestuia.

[news-115132]

Declaratia respectiva fusese facuta cand Szukala inca se afla sub contract cu Al Ittihad, iar la Steaua ar fi ajuns sub forma de imprumut cu plata salariului de catre campioana Romaniei.

Fiind liber de contract, Szukala isi poate negocia acum singur salariul si se poate ajunge mai usor la o intelegere.

In toata aceasta ecuatia va cantari si pozitia lui Laurentiu Reghecampf, omul care l-a adus pe Szukala de la Gloria Bistrita la Steaua in 2012.

Dupa excluderea din lot a lui Gabi Tamas si gafele lui Paul Papp de la Belgrad, Steaua are nevoie de un fundas central cu experienta, varianta Catalin Carp nedovedindu-si pana in prezent eficienta.



Szukala a devenit liber de contract. Steaua si Litex se lupta pentru el