FCSB

Suporterii stelisti din Peluza Sud solicita o ancheta DNA in privinta preluarii Stelei de catre Gigi Becali

Peluza Sud, grupul care l-a contestat puternic pe Gigi Becali si care acum se dezice de noile evenimente din viata echipei, in speta schimbarea numelui in FCSB si adoptarea unei alte embleme, continua razboiul cu patronul formatiei din Ghencea si solicita organelor abilitate sa anchete modul in care echipa de fotbal a trecut in 2001 din subordinea Ministerului Apararii Nationale in gestiunea lui Becali.

"DNA sa intreprinda o ancheta asupra modului in care a fost preluata sectia de fotbal. In prezenta stare de tacere a ambelor tabere, deducem ca adevaratii vinovati au motive intemeiate pentru a nu se afla adevarul. Aceasta tacere vine in momente tulburi, presarate cu arestari si scandaluri mediatice. In paralel cu mult dorita ancheta a DNA-ului, actualul Ministru al Apararii Nationale sa justifice de ce pana acum nu s-a inceput o ancheta interna. Acest lucru este imperios necesar mai ales ca fostul Ministru al Apararii Nationale, Victor Babiuc, a fost gasit vinovat pentru afacerile ilegale intreprinse cu George Becali", se arata in comunicatul celor din Peluza Sud.

Acestia mai sustin si ca generalul Dan Voinea, fost sef al Sectiei Parchetelor Militare din Ministerul Public, nu a fost lasat sa-si continue ancheta in ceea ce priveste transferul gratuit de patrimoniu.

"O pozitie oficiala a cadrelor militare desemnate in acest caz, in care sa explice care este implicarea generalului Zisu in tot acest proces avand in vedere evenimentele din trecutul nu foarte departat in care acest personaj parea a fi impotriva lui George Becali, iar de curand sa se afle exact opusul! Si mai ales de ce fostul procuror militar, generalul Dan Voinea (candva sef al Sectiei Parchetelor Militare din Ministerul Public), nu a fost lasat sa isi continue ancheta si in ceea ce priveste transferul gratuit de patrimoniu", se mai precizeaza in comunicat.

Peluza Sud a mai scris ca transferul echipei de fotbal de la CSA Steaua la Gigi Becali s-a facut in mod ilicit: "In toata aceasta perioada, Peluza Sud a dus o lupta continua cu conducerea clubului si cu toti cei care ne-au contestat, iar acum putem spune ca timpul ne da dreptate, intrucat trecerea clubului de la CSA la George Becali se dovedeste ca a fost facuta in mod ilicit. Astfel, demontam orice supozitie conform careia Peluza Sud ar sustine interesele cuiva si accentuam ideea ca cine vrea raul Stelei este dusmanul nostru".



Suporterii stelisti din Peluza Sud solicita o ancheta DNA in privinta preluarii Stelei de catre Gigi Becali