FCSB

Suporterii FCSB vor ca echipa lor sa inaugureze noul stadion din Ghencea

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gheorghe Mustata, liderul suporterilor echipei FCSB, a propus ca echipa din Liga 1 sa inaugureze noul stadion construit in Ghencea, propunere imbratisata de Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al ros-albastrilor.

“Marea mea ambitie este sa jucam noi, FCSB cum ne spuneti voi, chiar meciul de deschidere al stadionului. Poate fi un meci FCSB – Galatasaray, spre exemplu”, a spus Mustata la Radio Sport 1.

Liderul suporterilor echipei FCSB mai crede ca in viitorul apropiat la meciurile din Liga 1 se vor alatura si fani ai CSA Steaua, echipa din Liga a 4-a.

“Astept sa vina alaturi de noi chiar si suporterii Stelei din Liga 4, mai ales daca Armata nu mai ajuta clubul dupa aceasta pandemie”, spune Mustata.

Propunerea acestuia pentru deschiderea noului stadion cu un amical de gala a fost imediat imbratisata de Helmuth Duckadam.

“Abia astept ca acesti suporteri, dupa ce se vor organiza, vor umple stadionul Steaua, pentru ca avem tot dreptul sa jucam acolo. E facut si din banii nostri. Nu cred ca Armata poate administra acel stadion si nu cred ca vor fi atat de naivi sa refuze banii celor care vor sa plateasca pentru a juca acolo”, a declarat Duckadam, anunta Digi Sport.

Autosesizarea CNCD

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, a anuntat ca se va autosesiza pana la finalul starii de urgenta asupra situatiilor create in jurul arenelor de fotbal din Banie si de la Ghencea.

“La Craiova reiau si spun ca s-a facut un abuz. Iau serios in calcul autosesizarea. Cred ca vom actiona pana la finalul starii de urgenta. Aceeasi situatie este valabila si pentru stadionul Steaua”, a declarat Csaba Asztalos la Radio Sport 1.

Acesta considera ca echipa FCSB va putea juca pe noul stadion din Bulevardul Ghencea “atata timp cat plateste pentru a-l inchiria”.



Suporterii FCSB vor ca echipa lor sa inaugureze noul stadion din Ghencea