FCSB

Suporterii CSA Steaua doresc boicotarea Marelui Derby. Becali avertizează să se respecte legea. Votează la sondaj: Merită FCSB să joace în Ghencea?

Gigi Becali a anunțat marți că 99,99% derbyul FCSB - Dinamo se va juca pe Stadionul Ghencea. Deși i s-au ridicat în față piedici permanente, care păreau că s-au încheiat, acum se mai confruntă cu una: suporterii echipei Armatei, CSA Steaua, doresc boicotarea vânzării de bilete și implicit a accesului pe stadion la meci, dacă aceasta va fi parafat între FCSB și Armată.

Merită FCSB să joace în Ghencea? Expiră 18.07.2028, 17:50

Din infomațiile lui Becali, suporterii CSA doresc să achiziționeze bilete la meciul FCSB - Dinamo, în volum mare, și să nu se prezinte la meci, lăsând astfel tribunele mai goale.

Însa, patronul roș-albaștrilor afirmă că știe despre acest lucru și că există metode să controleze.

„Va fi premieră în România ce facem. Am oameni deștepți la club. Toate biletele se vor vinde nominal cu nume și serie de buletin. Vrei bilet, scrii numele tău și vei primi. Vor fi filmate toate locurile. Cine nu vine la meci, va fi blocat în computer de nu va mai primi niciodată bilet la FCSB.  Iar de vor face ei vreun incident, vor fi filmați. Ca atare, îi îndrum pe părinții, nevestele, copiii și frații lor: «Aveți grijă, v-am atenționat. Să nu dați vina pe mine». Vor primi arestări, amenzi, pușcării. Vedeți-vă de treaba voastră și respectați legile statutului. Eu mi-am făcut treaba. Dacă nu vor, treaba lor”, a afirmat Becali la Digisport.

FCSB a jucat ultima oară în Ghencea în 2015 sub numele Steaua, iar după aceea din cauza unor procese legale a trebuit să își schimbe numele. Marele Derby FCSB - Dinamo de sâmbătă, 22 iulie 2023, ora 21:30, va avea loc cel mau probabil în Ghencea și va avea aproximativ 30.000 de spectatori în tribune.



Suporterii CSA Steaua doresc boicotarea Marelui Derby. Becali avertizează să se respecte legea. Votează la sondaj: Merită FCSB să joace în Ghencea?