FCSB

Stoichita, in urma cu patru luni: "Ce antrenor s-ar duce in Ghencea? Steaua nu are valoare"

Sub acoperirea celebrului "Steaua nu se refuza", Mihai Stoichita si-a dat arama pe fata si si-a demonstrat caracterul murdar. Iata cateva declaratii dure la adresa Stelei facute de Stoichita in luna mai, cand nici prin gand nu-i trecea ca va da norocul peste el.
La sfarsitul lunii mai, cand Gigi Becali intentiona sa ii ofere postul de antrenor lui Dan Petrescu, Stoichita il sfatuia pe acesta sa refuze. "Steaua e o morisca de macinat antrenori. Ce antrenor s-ar duce in Ghencea in situatia aceasta. Nu vedeti ca toti tehnicienii ezita? De asta nu se duce Dan Petrescu la Steaua", spunea Stoichita la acea vreme.

Noul antrenor al Stelei s-a luat la acea vreme si de jucatori, pe care ii acuza ca nu au valoare. Unul dintre ei era Dayro Moreno, pe care Becali il va impune.

"Steaua este o echipa cu legionari fara valoare. Nu mai sunt fotbalisti in Ghencea care sa poata sa decida singuri un meci. Au luat atatia sud-americani, iar cel mai bun e Kapetanos. El e singura surpriza placuta din lotul Stelei. A fost o plesneala fericita pentru Steaua. Restul, sud-americani, columbieni sau ce sunt ei, nu au fata de Steaua. Lipsa de motivatie si de valoare a strainilor au dus echipa acolo unde e ea acum, in afara Europei", a mai spus Stoichita.

Onlinesport


Stoichita, in urma cu patru luni: "Ce antrenor s-ar duce in Ghencea? Steaua nu are valoare"