FCSB

Stelistii si-au pierdut rabdarea cu Arena Nationala: "Sa dea jos acoperisul!"

Prinsi in razboiul fara sfarsit cu MApN, cei de la Steaua se vad acum nevoiti sa evolueze in exil la Pitesti din cauza inchiderii Arenei Nationale, situatie care cel putin pentru moment pare fara rezolvare.

Laurentiu Reghecampf se aratase optimist inaintea reluarii campionatului ca situatia cu Arena Nationala va fi rezolvata, dar cum din partea Primariei Municipiului Bucuresti raspunsul continua sa fie unul negativ in privinta redeschiderii, tehnicianul stelist pare ca si-a pierdut rabdarea.

"Sunt foarte dezamagit ca nu se joaca pe Arena Nationala, pentru ca am fi putut vedea mai multi oameni la stadion. Nu pot sa cred ca nu exista cineva in Romania care sa ajute echipa nationala", a declarat Reghecampf. 

"Cred ca este o pata neagra pentru Romania si cred ca ar trebui sa se implice cineva, nu stiu cine, poate chiar presedintele Romaniei. Este o chestiune de interes national. Sa dea acoperisul jos, jucam fara acoperis fara probleme. Ne asumam riscul noi si cei de la Dinamo. S-au jucat foarte multe meciuri acolo si n-a fost nicio problema", a adaugat tehnicianul stelist.

Steaua isi disputa meciurile considerate pe teren propriu la Pitesti si se antreneaza la Domnesti, in vecinatatea cartierului bucurestean Ghencea.



Stelistii si-au pierdut rabdarea cu Arena Nationala: "Sa dea jos acoperisul!"