FCSB

Steaua, aproape de doua transferuri de "mare valoare"

Mihai Stoica a anuntat miecuri seara, dupa victoria cu Astra, ca Steaua va aduce doi jucatori de mare valoare in pauza de iarna. In ceea ce priveste plecarile, Laurentiu Reghecampf a declarat ca nimeni nu va parasi echipa.

Managerul Mihai Stoica a spus ca in iarna  vor fi adusi doi jucatori de mare valore: ”Suntem foarte aproape sa aducem doi jucatori de foarte mare valoare la Steaua".

Imediat dupa meciul castigat cu Astra Giurgiu, scor 3-1, antrenorul Laurentiu Reghecampf a declarat ca de la Steaua nu va pleca niciun jucator in pauza competitionala din iarna.

“De plecat nu va pleca nimeni si vom aduce alti jucatori. Chiar si cei patru aflati la final de contract vor ramane la echipa dupa ce clubul le va propune prelungirea contractului”, a spus Reghecampf.

Insa, MM a avut alta parere despre capitolul plecari. "Probabil ca vor pleca multi, dar cine nu-si va gasi echipa nu va face parte din lotul care va pleca in Spania. Sper ca vor fi modificari importante in lot, dar putine, care sa aduca un plus”, a declarat Stoica.

Reghecampf a ironizat si zvonul potrivit caruia Petrolul Ploiesti se intereseaza de capitanul Alexandru Bourceanu. “Niciodata Petrolul nu va putea cumpara de la Steaua. Noi de la ei vom aduce jucatori, dar invers nu se poate”, a comentat Reghecampf.

 

 



Steaua, aproape de doua transferuri de "mare valoare"