FCSB

Steaua sufera a doua infrangere in cantonamentul din Spania

Steaua nu a impresionat cu FC Lucerna, un adversar din Elvetia accesibil la prima vedere, si a pierdut cu 0-1, dupa un gol incasat cu cinci minute inaintea finalului. 

 

Steaua a facut in joc modest si interventiile lui Tatarusanu si Nita au facut ca echipa din Ghencea sa nu piarda cu un scor mai aspru.

Laurentiu Reghecampf a folosit doua echipe total diferite pentru fiecare repriza, iar 11-le trimis in partea secunda nu a reusit sa puna pe teren prea multe probleme celor de la Lucerna.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gygax cu un sut la coltul lung.

Anterior marcarii golului echipa elvetiana a mai ratat doua mari ocazii. Una in finalul primei reprize, cand Tatarusanu a respins la o faza critica, iar a doua in partea secunda cand Nita, inlocuitorul lui Tatarusanu, s-a remarcat la un sut din sase metri.

Steaua a jucat mai bine in primele 45 de minute, cand Keseru a sutat pe langa poarta din lovitura libera, iar Popa si Prepelita au trecut putin pe langa deschiderea scorului.

Steaua a inceput jocul in urmatoarea formula: Tatarusanu - Georgievski, Rapa, Pintilii, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita - Popa, Stanciu, Chipciu - Keseru. Au mai evoluat: Valceanu, Nita, Matei, Aldea, Varela, Parvulescu, Neagu, Radut, Gradinaru, Iancu, Tarnovan, Kapetanos.

Pana acum in cantonamentul de la Marbella Steaua a pierdut cu Nurnberg (1-5) si a remizat cu Werder Bremen (0-0).



Steaua sufera a doua infrangere in cantonamentul din Spania