FCSB

Steaua bate recordul Champions League de meciuri fara victorie

Steaua merge spre titlul 25 in Liga 1, dar a stabilit inainte un record de 23 de meciuri fara victorie in Liga Campionilor, miercuri seara, dupa ce a fost invinsa de Chelsea.

Steaua a jucat miercuri seara cu Chelsea intr-un meci fara miza. Deja pierduse sansa de calificare in Liga Europa si nu mai putea scapa ultimul loc in grupa.

Insa, din pacate, Steaua a adunat dupa partida de la Londra un numar de 23 de meciuri consecutive fara victorie.

Clubul roman nu a mai obtinut o victorie in Liga Campionilor de 23 de partide, de la rezultatul de 4-1 cu Dinamo Kiev de pe 13 septembrie 2006. Esecul Stelei de a bate pe Schalke in etapa 5 a egalat cea mai lunga serie de meciuri fara victorie (22 la numar) din Liga Campionilor, stabilita de Spartak Moscova intre 5 decembrie 2000 si 22 noiembrie 2006".

Dupa infrangerea cu Cheslea Steaua a devenit echipa din Liga Campionilor cu 23 de meciuri fara victorie, un record absolut pentru aceasta competite.

De la prima participare in grupele Ligii Campionilor din sezonul 2008/09, clubul din Bucuresti a castigat doar patru din cele 42 de partite, in sapte campanii.

Cele 18 partide ale Stelei contra cluburilor din Anglia au adunat cinci victorii, patru egaluri si noua infrangeri, dintre care in deplasare nici o victorie, doua egaluri si sapte infrangeri.



Steaua bate recordul Champions League de meciuri fara victorie