FCSB

Steaua si-a luat atacant in ultima zi a perioadei de transferuri

Aflata intr-o accentuata criza de atacanti, Steaua a reusit in cele din urma sa-si completeze lotul pentru competitiile interne cu unul dintre cei mai talentati tineri jucatori.

Este vorba de aradeanul Dennis Man, un jucator de 18 ani, pentru care Gigi Becali a platit 400.000 de euro celor de la UTA Batrana Doamna. Jumatate din suma acum si cealalta jumatate la iarna plus 30 de procente dintr-un viitor transfer in strainatate.

”Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua Bucuresti pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului aradean in curtea ros-albastrilor este efectuata pentru o suma-record in fotbalul aradean, plus un procent dintr-un transfer ulterior”, au scris cei de la UTA pe site-ul oficial.

“Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico si 2 ani la UTA, suma urmand sa se imparta egal intre cele doua cluburi, conform protocolului incheiat pentru toti jucatorii aflati in aceasta situatie. Ii multumim lui Dennis pentru tot ce a facut pentru noi si ii uram mult succes in continuare!”, se mai arata in mesajul celor de la UTA.

Transferul a fost confirmat si de FC Steaua pe site-ul oficial: "Tanarul fotbalist, care a implinit 18 ani pe data de 26 august, a semnat un contract valabil pe un an, care va fi prelungit automat pentru cinci sezoane dupa ce jucatorul va termina junioratul".

sursa foto: uta-arad.ro



Steaua si-a luat atacant in ultima zi a perioadei de transferuri